Shopstop ju mundeson transportin me te shpejte dhe ekonomik ne Shqiperi.

Vlera e Transportit per Tiranen eshte 200L dhe per rrethet 300L te reja.

Te gjitha porosite dorezohen brenda 2-72 oresh.